18/08/2022

LilyWhite's Blog

LilyWhite: Små, Søde & Korte Blogindlæg

De smarte ting – når du vælger LED Pærer

Der er mange forskellige pærer at vælge i mellem, når du skal have valgt den nye belysning til børneværelset, stuen, køkkenet og badeværelset plus alle de andre rum i huset. Vil du gerne være sikker på at vælge de rigtige pærer, skal du vælge LED pærer, da der er en række af smarte ting, som du ikke får på samme måde ved de andre pærer – læs med her og find ud af hvorfor du skal vælge LED pærer.

lights photo

De mange gode grunde

Der er altså flere gode grunde til at vælge LED pærer som den belysning du gerne vil have, og du får flere af dem her, så læs med og bliv overbevist om at dit valg er det rigtige.

  • Varmeudviklingen i LED pærer er meget begrænset og du vil derfor ikke skulle bekymre dig om at pæren bliver for varm, eller at dine børn brænder sig på samme måde, som de vil med en almindelig glødepære. Det betyder også at en LED pære er et godt valg til børneværelset, hvor der ofte kan være en eller flere pilfingrede personer samlet på samme tid.
  • Når du vælger LED pærer, får du også et meget lavt strømforbrug, da denne type af pærer er baseret på små lysdioder, der ikke har brug for særligt meget strøm for at fungere. Det betyder også at elregningen bliver mindre, og ved bare en enkelt pære, der er tændt ca. 3 timer om dagen, vil du ved at vælge en LED pære fremfor en glødepære kunne spare ca. 70 kr. om året – ca. 700 kr. over 10 år.
  • Farvegengivelsen på LED pærer, er også noget der er værd at tage med i betragtningen i forhold til lysstofrør og energisparepærer. Det er baseret på målingen af en RA-værdi, hvor den højeste værdi er 100 – der svarer til almindeligt dagslys. Her vil en god LED pære have en værdi på 95, og de fleste energisparepærer og lysstofrør har kun en værdi på 80-85. Det gør LED pærer til et godt valg på blandt andet badeværelset, hvor farvegengivelsen kan være vigtig.
  • Holdbarheden på LED pærer er også et kapitel for sig selv, for her får du nemlig en pære, der har mulighed for at holde i op til 50 år. Det er en stor forskel fra energisparepæren, der har en holdbarhed på op til 16 år. Vil du gerne have en type pærer, der også er 100% klar med lyset i løbet af meget kort tid, skal du også vælge LED pærer, for her kan de fleste energisparepærer bruge et par minutter før de er 100% klar.

Valget er let – de gode grunde mange

Du kan ikke længere være i tvivl, det er og skal være LED pærer, du vælger fremover, når du skal bruge nye pærer. Det giver dig den bedste form for belysning, du kommer til at spare penge og du får en pære, der ikke har en lige så høj varmeudvikling som mange andre typer. Find din LED pærer på nettet – det er let.